Ελλάδα

Αποχαιρέτησε ο ΜακΓκράθ

Αποχαιρετιστήριο… τιτίβισμα έκανε ο Ντόνι ΜακΓκράθ με αποδέκτες όλους όσους τον στήριξαν στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντόνι ΜακΓκράθ βρίσκεται ήδη με το ένα… πόδι στο Κάουνας και τη Ζαλγκίρις, ωστόσο δεν ξέχασε τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ. «Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και τους τρομερούς φίλους του ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ό,τι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ για μένα και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα», έγραψε στο Twitter ο 28χρονος γκαρντ.

Σύμφωνα με το λιθουανικό Τύπο, ο ΜακΓκράθ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με τη Ζαλγκίρις.




Με γραπτή του δήλωση, ο Αμερικανός γκαρντ ανέλυσε τους λόγους που αποχωρεί από τον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά: "Έχω αποφασίσει να δεχτώ μια τεράστια ευκαιρία που μου προσέφερε η Ζαλγκίρις. Αφού τη συζήτησα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός μου, η δυνατότητα να παίξω στην Ευρωλίγκα, σε συνδυασμό με την οικονομική ασφάλεια, δημιουργούν μία ευκαιρία που δεν μπορούσα να προσπεράσω.

Ηταν μια τρομακτικά δύσκολη απόφαση για μένα, γιατί πραγματικά εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ και μου άρεσε το διάστημα που έπαιξα εδώ, συνεργαζόμενος με τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς, η οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ δεν είναι καλή, είναι δύσκολη και εγώ τους προσέφερα ένα τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα.

Εξακολουθούν να έχουν την επιλογή να τον δεχτούν. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και όλους τους σπουδαίους φιλάθλους. Τώρα, επικεντρώνομαι στο επόμενο βήμα της καριέρας μου και περιμένω να δω που θα με βγάλει".

Πάντως, το πιθανότερο είναι η υπόθεση να ξεκαθαρίσει στη FIBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x