Stoiximan Super League

Σκόραρε ο Κούτσι!

Όχι, δεν είναι ψέμα. Ο Νιάζι Κούτσι σκόραρε για δεύτερη φορά με την φανέλα του Ατρόμητου, έστω και αν αυτό ήταν σε φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα, το οποίο έληξε 1-1.

Φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα έδωσε την Δευτέρα ο Ατρόμητος, με τον Νίκο Αναστόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν αγωνιστεί πολύ.

Ντεμπούταρε ο Μανόλο, ενώ έπαιξαν και οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Βέροια. Το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κούτσι, ενώ ο Λευτέρης Ματσούκας έφερε την αναμέτρηση στα ίσια στο 65’.

Ατρόμητος: Μανόλο, Σκόνδρα, Νάστο, Μπάλα, Παπουτσογιαννόπουλο, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Μάντζιο, Σουμπίνιο, Κούτσι, Φάμπιο και έπαιξαν ως αλλαγή οι Καλλέργης, Σιμιτσής.

Καλλιθέα: Κατσούλη, Σεμπέκο, Χατζόπουλο, Θεολόγου, Χριστοφιλέα, Αμπλάι, Σίλβα, Λούκας, Δρόσο, Ματσούκα, Σταύρου, ενώ έπαιξε σαν αλλαγή ο Παπαδημητρίου.

Τέλος οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ακολούθησαν προγραμμα αποθεραπείας. Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή (πρωί-απόγευμα) προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x