Ελλάδα

«Δώρο» στους ανέργους

Τα οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών σίγουρα τους απωθούν από το να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Έτσι, η ΚΑΕ Καβάλα, αντιλαμβανόμενη την κατάσταση που επικρατεί, όρισε για το ερχόμενο Σάββατο και την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, δωρεάν είσοδο για τους ανέργους, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει μεγάλο μέρος της καβαλιώτικης κοινωνίας, προχωρά σε μια συμβολική, όσο και ουσιαστική κίνηση.

Για συγκεκριμένους αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας (Σάββατο 16/2/2013, 17:00), ορισμένος αριθμός ανέργων (με κάρτα ανεργίας), θα έχει το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ στο γήπεδο.

Η διαδικασία είναι απλή: Κάθε ενδιαφερόμενος επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ, τηλ. 2510-232422, από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, από 9:00-14:00 και δηλώνει το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό της κάρτας ανεργίας του.

Αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος με τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, την μέρα του αγώνα όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή προσέρχονται στο γήπεδο (είσοδος από την πλευρά του τένις) με την κάρτα ανεργίας και το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ευχαριστούμε το γραφείο του ΟΑΕΔ στην Καβάλα και, ιδιαίτερα, τον διευθυντή του ΚΠΑ2, κ.Μάκη Καϊπάκη, για την άψογη συνεργασία στην προσπάθεια αυτή».

Με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, οι Μακεδόνες ενημερώνουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στη Λέφακι Σόφιας για τη Βαλκανική Λίγκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17.30 με αντίπαλο τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας θα έχουν γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας.

Να υπενθυμίσουμε πως για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς για τους μαθητές και τους σπουδαστές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για παιδιά, έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x