Champions League

Βαλβέρδε: «Το γκολ μας δίνει ελπίδες, αλλά…»

Την ανωτερότητα της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε ο προπονητής της Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε, που εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τον επαναληπτικό.

Το γκολ του Αντίλ Ραμί στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης της Βαλένθια με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League, έδωσε κάποιες ελπίδες στις «νυχτερίδες» ενόψει του επαναληπτικού της 6ης Μαρτίου στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και έδειξε απόψε τη δύναμη του. Ειδικά στο πρώτο μέρος, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και εμείς ήμασταν αφελείς στον τρόπο με τον οποίο αμυνόμασταν. Καταφέραμε να πετύχουμε στο τέλος ένα γκολ που μας δίνει κάποιες ελπίδες, αλλά ξέρουμε ότι στον επαναληπτικό τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς» τόνισε αρχικά ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το κέντρο, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Χάσαμε αρκετές προσωπικές μονομαχίες και είχαμε πρόβλημα στο να περάσουμε τη μπάλα μπροστά».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την απουσία του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς από τον επαναληπτικό, τόνισε: «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ».

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x