Ελλάδα

Το πήρε πάνω του ο Φώτσης

Προσωπικά έχει αναλάβει το θέμα της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό ο Αντώνης Φώτσης. Αρνήθηκε να προπονηθεί και ζήτησε από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Ό,τι περνά από το χέρι του για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό κάνει ο Αντώνης Φώτσης. Ο διεθνής φόργουορντ φέρεται να αρνήθηκε να προπονηθεί το απόγευμα της Τετάρτης με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο κι αντ’ αυτού ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας και απαίτησε να του ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

Μία θέση που μόνο σαφής δεν είναι, αφού αρχικά έλεγαν πως θα τον αποδεσμεύσουν κι εν συνεχεία-προφανώς όταν οσμίστηκαν… ρευστό από τον Παναθηναϊκό-άλλαξαν τροπάριο. Ο 32χρονος άσος είναι δυσαρεστημένος με τη στάση των Ιταλών, νιώθει… ανεπιθύμητος με αυτή τη συμπεριφορά και είναι διατεθειμένος να χαρίσει κάποια χρήματα που έχει λαμβάνειν ως το τέλος του συμβολαίου του για να κερδίσει εδώ και τώρα την ελευθερία του.

Ο λόγος πλέον ανήκει αποκλειστικά στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα υποκύψει στα «παιχνίδια» των Ιταλών και δεν θα τους προσφέρει χρήματα. Άλλωστε είχαν την ευκαιρία τους, το καλοκαίρι και πριν λίγους μήνες, αλλά την έχασαν. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Φώτση για το καλοκαίρι για διετές συμβόλαιο, θα τον ήθελαν πολύ άμεσα, για να βοηθήσει στο Top 16 και στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα τον αποκτήσουν αν δεν μείνει ελεύθερος από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x