Stoiximan Super League

«Τρίζει» η καρέκλα του Μιχαλήτσου

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει για ακόμη μία φορά αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άρη, αφού η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης ήταν η παραμονή του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο της ομάδας.

Για τον 56χρονο προπονητή δεν υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της διοίκησης, ύστερα από την εικόνα των «κίτρινων» στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, και η μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν τον εμπιστεύονται ιδιαίτερα.

Όλα αυτά προβληματίζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή Ελληνας τεχνικός που να εμπνέει και η επιλογή ενός ξένου τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόλις εννιά παιχνίδια πριν από το τέλος και χωρίς να γνωρίζει την ομάδα, εμπεριέχει ρίσκο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πάρθηκε χθες κάποια απόφαση. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν διερευνητικές επαφές με ξένους τεχνικούς και ανάλογα με τις απαντήσεις, θα παρθεί και η όποια απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x