Euroleague

Στη Μόσχα, Θρύλε, στη Μόσχα

Τη νίκη που θα τον βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης, θέλει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα απέναντι στη Χίμκι, για την 7η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο χαμένος τελικός Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται σήμερα (17:30, Novasports 3, www.sport-fm.gr) στη Μόσχα, από τη Χίμκι και σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας δεν ταξίδεψαν με προβλήματα στη Μόσχα. Εκτός από τη δεδομένη απουσία του τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατό του με τον συνονόματό του Κατσίβελη να παίρνει τη θέση του στην «ερυθρόλευκη» αποστολή. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Κώστας Σλούκας, παρά την κάκωση στον τετρακέφαλο που αποκόμισε από τον τελικό Κυπέλλου.

Από την άλλη, η Χίμκι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ποντάρει πολλά στη δυνατή της έδρα, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχε πάρει επιβλητικό «διπλό» στη Βιτόρια απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ρωσικό… κάστρο της Χίμκι.

Η στατιστική σύγκριση των δύο ομάδων (Χίμκι-Ολυμπιακός):

Πόντοι: 77,5 μ.ο. – 77,4 μ.ο.
Ριμπάουντ: 32,2 μ.ο. – 36,7 μ.ο.
Επιθ. Ριμπάουντ: 9,1 μ.ο. – 10,7 μ.ο.
Αμυν. Ριμπάουντ: 23,1 μ.ο. – 26 μ.ο.
Ασίστ: 18,1 μ.ο. – 15,5 μ.ο.
Τάπες: 4,3 μ.ο. – 2,9 μ.ο.
Λάθη: 13 μ.ο. – 13,2 μ.ο.
Δίποντα: 53,4 % - 50,9 %
Τρίποντα: 35,2 % - 36,6 %
Βολές: 77,2 % - 74 %
Index: 83,4 μ.ο. – 85,2 μ.ο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x