Δελτία Τύπου

Πάμε Ευρώπη!

Αυτή η περίοδος είναι που αρχίζουν όλοι... να σκέφτονται Ευρώπη!

Άλλοι παίρνουν Φιγκερόα που δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα με στόχο να μπει στα πλει οφ, άλλοι παίζουν κιόλας (τα τελευταία τους παιχνίδια;) στο Europa League και άλλοι (εδώ στο N’JOY UNI-League) μπαίνουν στη Β’ Φάση για να οδηγηθούν στην κορυφή της Ελλάδος και να πάρουν ταυτόχρονα το εισιτήριο για το miniEURO της EMF του ερχόμενου Φθινοπώρου.

Οι ομάδες έχουν φυσικά τους δικούς τους στόχους, και ένας από αυτούς, για την ελίτ, είναι να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball όπως έγινε και πέρσι με τους Amigos.

Στην Αθήνα στον αγώνα Μαστίχα εναντίον Ηλεκτρονικοί η Μαστίχα κέρδισε με πέντε γκολ διαφορά 6-1. Στο ματς Αδίστακτοι εναντίον Λούκυ Λούκ ένα παιχνίδι με μεγάλο σασπένς η διαφορά κρίθηκε στο ένα γκολ. Οι Αδίστακτοι λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού μπόρεσαν να επικρατήσουν με 6-5 και έκαναν την μεγάλη έκπληξη απέναντι στους πάλαι ποτέ πρωταθλητές Αθήνας (2010).

Στη Θεσσαλονίκη η αναμέτρηση Χ.Μ.Φ. με Bacardi Tel Aviv έληξε με ένα γκολ διαφορά. Οι Χ.Μ.Φ. επικράτησαν της αντίπαλης ομάδας που δεν το έβαλε κάτω μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με 4-3. Οι Celtics νίκησαν τις Κουφάλες με 11-7 και συνολικά 18 γκολ να επιτυγχάνονται σε έναν αγώνα που έβρεχε τέρματα εκατέρωθεν.

Στο Ηράκλειο οι ομάδες πήραν φωτιά. Στην αναμέτρηση Just Cavalli με Zapatistas, οι Just Cavalli κέρδισαν με μεγάλη διαφορά την αντίπαλη και το τελικό σκορ αυτού του παιχνιδιού 11-2. Το ίδιο συνέβη και στην αναμέτρηση Σαπάκια με Rossoneri όπου η ομάδα Rossoneri φάνηκε να είναι σε πολύ καλή φόρμα (12-4) και ολοκλήρωσε με αυτήν την νίκη τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Στη Χαλκίδα μόλις δυο ήταν οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα. Στο ένα παιχνίδι οι Fantastic Seven έχασαν από τους Ανώνυμους Αλκοολικούς με σκορ 3-11 ενώ στο παιχνίδι Νηφάλιοι εναντίων O’clock οι Νηφάλιοι μπόρεσαν να επικρατήσουν με ένα μόνο γκολ διαφορά (10-9).

Το Ρέθυμνο έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την πρώτη φάση και ετοιμάζεται σε λίγες εβδομάδες να αρχίσει την 2η.

Τέλος με τα αγωνιστικά νέα! Ας δούμε λίγο και τους φετινούς μας χορηγούς. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης παραμένει και φέτος το N’JOY, το απολαυστικό σοκολατούχο γάλα που ξεδιψά παίχτες, προπονητές (ενίοτε) αλλά και διαιτητές! H ΝΙΚΟΝ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα έχει γεμίσει τους πρώτους σκόρερς, MVPs κτλ με ψηφιακές μηχανές ώστε να μην χάνουν στιγμή από τις στιγμές που... λατρεύουν να ζουν! Ο Όμιλος Peoplecert κάνει δώρο 100% στις εξετάσεις City & Guilds και από μία Κάρτα Υποψηφίου ECDL EXPERT στους νικητές και παραμένει ανάμεσα στις εταιρίες που συνδέονται στενά με την διοργάνωση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x