Stoiximan Super League

Και ντέρμπι έχουμε…

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και οι δύσκολες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ξάνθη και του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ξεχωρίζουν στην 22η αγωνιστική.

Πολλά και ενδιαφέροντα έχει η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η Ένωση εν μέσω αρκετών διοικητικών εκκρεμοτήτων και διαφωνιών, φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον «δικέφαλο του Βορρά» που επέστρεψε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα σερί καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, θέλουν να πάρουν έστω έναν βαθμό από το συγκεκριμένο ματς ώστε να ανέβουν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός μετά την βαριά ήττα με σκορ 3-0 στο Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ, είναι υποχρεωμένος να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» εντός συνόρων, προέρχονται από τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα και θέλουν να πετύχουν μία ακόμα νίκη κόντρα στην Ακρίτες που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» μετά από μία επεισοδιακή εβδομάδα με πρωταγωνιστή τον Φάμπρι (έστω και αν όλα διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ) δεν έχουν άλλα περιθώρια. Απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» θέλουν μόνο νίκη την ώρα που οι θεσσαλονικείς «καίγονται» για βαθμούς.

Μεγάλη «μάχη» προβλέπεται και στους αγώνες των ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα με την Κέρκυρα να υποδέχεται τον Πανιώνιο, η Βέροια τον Αστέρα και ο ΟΦΗ τον Πλατανιά στο ντέρμπι της Κρήτης.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Σάββατο, 16/2
Κέρκυρα-Πανιώνιος 17:15 (ΝS 3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 17:15 (NS 2)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:30 (NS 1)

Κυριακή, 17/2

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 15:00 (ΝS 1)
Ξάνθη-Ολυμπιακός 17:15 (NS 1)
Βέροια-Αστ. Τρίπολης 17:15 (NS 2)
Άρης-Παναθηναϊκός 19:30 (NS 1)

Δευτέρα, 18/2

ΟΦΗ-Πλατανιάς 19:30 (NS 2)

Επόμενη αγωνιστική (23η)
Ξάνθη-Βέροια
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
Αστ. Τρίπολης-Λεβαδειακός
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανιώνιος-Πανθρακικός
Πλατανιάς-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x