Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1)

Ντέρμπι «Δικεφάλων»! Η ΑΕΚ που έχει ανασάνει βαθμολογικά υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον δεύτερο ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του ματς στο sport-fm.gr

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου.

Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ –που χτυπάει ακόμα και πλέι οφ με εμφανίσεις και νίκες ανάλογες του τελευταίου διαστήματος-, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με την σειρά του επανήλθε στα τρίποντα και στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

ΑΕΚ
Ναι μεν στην ΑΕΚ σκέφτονται μόνο την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, όμως η φόρα που έχει στα τελευταία παιχνίδια δεν περνά απαρατήρητη. Η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία, έχοντας μπροστά της ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν θα έχει στη διάθεσή του, τρεις παίκτες. Πρόκεται για τους τιμωρημένους Κορδέρο και Κατίδη, καθώς και για τον τραυματία Ρίκκα. Από την άλλη, στην αποστολή κανονικά συμπεριλήφθη ο Μπουγαΐδης, που ξεπεράσε πλήρως τις μικροενοχλήσεις που αισθανόταν.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να έχει καταστάλλαξει και στους βασικούς «11». Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από την εστία, με τους Βλάχο (δεξιά), Τσουμάγκα (αριστερά), Μπουγαΐδη και Κουτρουμπή στην άμυνα. Ο εξαιρετικός Μητρόπουλος διατηρεί τη θέση του σαν «κόφτης», με τους Φέτση και Αναστασόπουλο ως εσωτερικούς μέσους. Ουσιαστικά ο δεύτερος παίρνει τη θέση του Κορδέρο και κερδίζει τη μάχη με τον Ανάκογλου. Ρόλο επιτελικού θα έχει ο Γκερέιρο, ενώ το δίδυμο στην επίθεση δεν αλλάζει, με τους Φούντα και Πετρόπουλο.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής. Φέτσης, Φούντας, Τσουμάγκας, Μπουγαίδης, Παυλής, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Καραλής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φουρτάδο, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Β. Βλάχος.

ΠΑΟΚ
Μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, επανήλθε και η ηρεμία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα ανέβηκε εκ νέου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» κατεβαίνει στην Αθήνα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι Αθανασιάδης και Κατσικάς, λόγω τιμωρίας, οι Γκαρσία και Βούκιτς, που κρίθηκαν ανέτοιμοι να προσφέρουν και οι Γεωργιάδης, Κίτσιου, Σταφυλόδης, Φωτάκης, Χακόμπο, Ολίσε, που είναι τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, κάτω από την εστία θα ξεκινήσει ο Ιτάνζ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Αποστολόπουλος, με τον Λίνο αριστερά και τους Κατσουράνη, Σίλντεφελντ ως στόπερ. Κάτσε και Λάζαρ θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τον Καμαρά αριστερά και τους Κωνσταντινίδη, Ρομπέρ να διεκδικούν μια θέση ως δεξί εξτρέμ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης, με τον Λόρενς να κινείται πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Έτο, Ιτάνζ, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ, Κουμάλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x