Γενικά

Τριάρα η Λανούς – Γκολάρα ο Τρεζεγκέ

Η Λανούς επικράτησε με 3-0 μέσα στο Κολόσο της Νιούελς Ολντ Μπόις, με τον Νάτσο Σκόκο να παρακολουθεί από τον πάγκο την ήττα της ομάδας του. Νίκη με γκολάρα του Τρεζεγκέ, 1-0 η Ρίβερ την Εστουδιάντες

Το ροτέισον του Μαρτίνο, λόγω Λιμπερταδόρες, δεν βγήκε σε καλό στους «λεπρούς». Η Λανούς πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη εμφατική νίκη, με πρωταγωνιστή τον Μάριο Ρεγκέιρο που σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Ρομέρο (14'), ενώ πέτυχε με πέναλτι το 3ο γκολ (49'). Το 0-2 είχε διαμορφωθεί στο τέλος του πρώτου μέρους (42') με αυτογκόλ του Κάσερες. Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ξεκίνησε βασικός για τους νικητές και αγωνίστηκε για 70 λεπτά.

Η Ρίβερ Πλέιτ στο Μονουμεντάλ, σημείωσε σημαντική νίκη με ένα μονοκόμματο σκροπ του Νταβίντ Τρεζεγκέ απέναντι στην Εστουδιάντες, ζευγαρώνοντας και αυτή τις νίκες μετά το 2-1 εκτός έδρας με την Μπελγράνο την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Τίγκρε. Με γκολ τον Κόμπο και Μανσίγια η Κίλμες επικράτησε 2-1 της Ολ Μπόις που απλά μείωσε στο 84’ με τον Αουμάδα.

Δείτε εδώ το γκολ του Τρεζεγκέ:



Επιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x