Stoiximan Super League

Λύση εκ των έσω στον Πανιώνιο

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, προβάλει ως φαβορί για να πάρει τη θέση του τελευταίου στον πάγκο του Πανιωνίου.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν πείστηκε να ανακαλέσει την παραίτησή του, αποχαιρέτησε τους παίκτες του και στον Πανιώνιο είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Το σκεπτικό της διοίκησης σε πρώτη φάση είναι να αντικατασταθεί ο παραιτηθείς προπονητής εκ των έσω. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μέχρι πρότινος βοηθός του, είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση έχοντας στο πλευρό του τον Αντώνη Μανίκα.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο, το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόσληψη ενός πιο έμπειρου προπονητή που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Ήδη συζητήθηκε το όνομα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Κέρκυρα, αν και υπάρχουν δυσκολίες για την επιστροφή του.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στο σημερινό ΔΣ του συλλόγου. Άλλωστε χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν αποκτήσει μεγάλη σημασία, αρχής γενομένης με αυτό της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανθρακικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x