Δελτία Τύπου

Καλαμάτα, έχεις ταλέντο… στο ποδόσφαιρο

Την έντονη σχέση της Μεσσηνίας με το ποδόσφαιρο επιβεβαίωσε η παρουσία του κόσμου στο Coca-Cola Cup.

Την έντονη σχέση της Μεσσηνίας με το ποδόσφαιρο επιβεβαίωσε η παρουσία του κόσμου στο Coca-Cola Cup.

Η πέμπτη αγωνιστική της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Olympico Mini Soccer Club συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Πάνω από 280 νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου ήρθαν από όλο το Νομό Μεσσηνίας και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αψηφώντας το βροχερό καιρό της πρώτης ημέρας.

Οι αγώνες έκρυβαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, ενώ οι τελικοί σε κάθε ηλικιακό γκρουπ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και έδωσαν σε 3 ομάδες το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Το Coca-Cola Cup ετοιμάζεται πλέον για την επόμενη στάση του, κάνοντας επίσκεψη για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις του Paralimnio Soccer Fields (Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Περιοχή Βοτανικού).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν μέσω της ιστοσελίδας www.coca-cola.gr.

H δεύτερη σεζόν της διοργάνωσης έχει ήδη κάνει 5 στάσεις σε Αθήνα, Λιβαδειά, Ηράκλειο και Καλαμάτα. Σε αυτές έχουν αγωνιστεί πάνω από 2.500 παιδιά χωρισμένα σε τρία ηλικιακά γκρουπ.

Η νικήτρια ομάδα σε κάθε εγκατάσταση (μία ανά ηλικιακή κατηγορία) προκρίνεται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία επαγγελματικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μία ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Περισσότερα στο: http://www.coca-cola.gr
Ακολουθήστε το Coca-Cola Cup στο: https://twitter.com/cocacolacupgr
και γίνετε μέλος στο: http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x