Τεχνολογία

Τι περιμένουμε να ανακοινώσει η Sony για το νέο PlayStation

Η ιστορία του PlayStation Meeting και της αποκάλυψης του PlayStation 4 είναι μια ιδιαίτερη ιστορία και η αγορά των video games βρέθηκε από το να περιμένει μια απλή παρουσίαση της Sony.

Η ιστορία του PlayStation Meeting και της αποκάλυψης του PlayStation 4 είναι μια ιδιαίτερη ιστορία και η αγορά των video games βρέθηκε από το να περιμένει μια απλή παρουσίαση της Sony, σε μία κατάσταση που εύκολα μπορεί να θυμίσει για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας τις πρώτες ημέρες της Ε3.

Την επόμενη εβδομάδα, η ιαπωνική εταιρεία φιλοδοξεί να κάνει την αγορά άνω-κάτω με την παρουσίαση του νέου της συστήματος και ίσως αρκετών υπηρεσιών και αλλαγών που θα έρθουν σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της. Το τι θα γίνει σε λίγες ώρες από σήμερα ουδείς το γνωρίζει.

Μπορούμε όμως να καταγράψουμε όλα τα δεδομένα και να δούμε τι μπορεί να εμφανιστεί. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Hammerstein Ballroom στο Manhattan, ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.800 άτομα και σίγουρα αυτή η επιλογή σημαίνει πολλά για το… show που θέλει να δώσει η ιαπωνική εταιρεία.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Ενώ το τοπίο μέχρι πριν τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ιδιαίτερα θολό, είναι σχεδόν σίγουρο πως η Sony θα αποκαλύψει επίσημα το επόμενο PlayStation, το οποίο και μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί εμπορικά ως PlayStation 4 ή απλά PlayStation (αρκετές ιαπωνικές εταιρείες αποφεύγουν για διάφορους λόγους τον αριθμό 4).

Η διαρροή πληροφοριών για την αρχιτεκτονική και τα επιμέρους parts του συστήματος αρχίζει να είναι έντονη και μάλιστα όσα έχουν εμφανιστεί επιβεβαιώνονται από αρκετές διαφορετικές πλευρές.

Λογικά η σκηνή του χώρου της εκδήλωσης θα γεμίσει από video walls στη λογική της E3 2012 Press Conference, ενώ η Sony θα παρουσιάσει και αρκετά από τα games που θα χαρακτηρίσουν -στην πρώτη εποχή του τουλάχιστον- το νέο της οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας.

Το αν θα συμπρωταγωνιστούν τίτλοι του PS3 και του PlayStation Vita στο show ουδείς το γνωρίζει ακόμη, ωστόσο είναι σίγουρο πως για να μπορέσουν να αντέξουν την μεγάλη πίεση των PS4 ανακοινώσεων, θα πρέπει να είναι σημαντικοί.

Media Molecule και Evolution Studios είναι δύο από τα studios που φαίνεται πως εργάζονται ήδη στην επόμενη γενιά, ενώ δεν είναι απίθανο να περιμένουμε έστω κάποια πρώτα δείγματα από τα Sony Santa Monica Studios και Guerilla.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x