Ισπανία

«Μπηχτές» για τον Μουρίνιο από τον Χεσέ

Μία ευκαιρία να μπορέσει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον ισπανικό Τύπο.

Ενοχλημένος από την διαχείριση που τυγχάνει από τον Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος έλαμψε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων με τη φανέλα της Ισπανίας, περίμενε μία ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο 20χρονος παίκτης εξέφρασε την πίστη ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον εμπιστεύεται και κάποια στιγμή θα μπορέσει να αποδείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μου έδωσε μία ευκαιρία», ανέφερε αρχικά ο Χεσέ και στη συνέχεια μίλησε για τον πρόεδρος του συλλόγου: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι σίγουρος ότι με εμπιστεύεται».

Καταλήγοντας, ο προπονητής των Ακαδημιών της «βασίλισσας», Αλμπέρο Τορίλ, θα αναλάβει κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα: «Έχω μεγάλη σιγουριά ότι κάποια μέρα ο Τορίλ θα προπονητή την πρώτη ομάδα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x