Ιταλία

Συμφώνησε με Νάπολι ο Ντιακιτέ

Παίκτης της Νάπολι από το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να θεωρείται ο Μομπιντό Ντιακιτέ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα με το σύλλογο του Ιταλικού Νότου.

Από την αρχή της σεζόν βρίσκεται εκτός ρόστερ της Λάτσιο, λόγω της άρνησής του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο Κλαούντιο Λοτίτο, με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμωρήσει τον Μομπιντό Ντιακιτέ, πιέζοντάς τον, παράλληλα, είτε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Ρώμης, είτε να παραχωρηθεί σε ομάδα της αρεσκείας του προέδρου, η οποία θα τον ικανοποιούσε οικονομικά.

Ο Γάλλος σε καμία στιγμή δεν φάνηκε να κάνει πίσω, αφού πρόθεσή του ήταν να αποχωρήσει από τη Λάτσιο μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Εξάλλου, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, δεν έδειχνε να επηρεάζει τους… μνηστήρες, οι οποίοι εξακολουθούσαν να τον προσεγγίζουν και να του προσφέρουν συμβόλαιο, αρκεί να μην χρειαζόταν να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα για να πληρώσουν και τη Λάτσιο.

Τελικά η επιμονή του παίκτη φαίνεται να επιβραβεύεται, καθώς πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για βέβαιη συμφωνία με τη Νάπολι, η οποία θα ενεργοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν ο παίκτης θα έχει μείνει ελεύθερος.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ουλίσε Σαβίνι, έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «παρτενοπέι» και έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Αν και αρχικά ο παίκτης ζητούσε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, η ομάδα του Ιταλικού Νότου του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 850 χιλ. ευρώ, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια, προς μεγάλη απογοήτευση του Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος βλέπει τον παίκτη να χάνεται χωρίς να εισπράττει ούτε ένα ευρώ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x