Oλλανδία

Ανανέωσε με Άγιαξ ο Φίσερ

Παίκτης του Άγιαξ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα συνεχίζει να είναι ο Βίκτορ Φίσερ, αφού ο νεαρός Δανός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολλανδικό σύλλογο.

Θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Άγιαξ, αν και δεν προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Βίκτορ Φίσερ, ήρθε στο Άμστερνταμ το 2011, έχοντας κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην πατρίδα του με τις φανέλες της Άαρχους και της Μίντιλαντ. Τον πρώτο του χρόνο στην Ολλανδία αγωνίστηκε με την ομάδα νέων του «Αίαντα», αλλά από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, με την οποία έχει σημειώσει 6 γκολ σε 13 συμμετοχές.

Η επίδοση αυτή, καθώς και οι καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή, κίνησαν το ενδιαφέρον της Μίλαν, η οποία στο πρόσωπο του 18χρονου Δανού είδε τον ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα μπορούσε να πλαισιώσει ιδανικά τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Στεφάν Ελ Σααραουί στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Η πρόταση, ωστόσο, που κατέθεσε η διοίκηση των «ροσονέρι» στον Άγιαξ δεν κρίθηκε ικανοποιητική, με αποτέλεσμα ο Φίσερ να παραμείνει στο ρόστερ των Ολλανδών.

Το ενδιαφέρον των «ροσονέρι», «θορύβησε» της διοίκηση του Άγιαξ και υποχρέωσε τους ανθρώπους του συλλόγου να επεκτείνουν κατά ένα χρόνο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μην τον χάσουν το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να εισπράξουν ούτε ευρώ.

Το νέο συμβόλαιο του Φίσερ, το οποίο θα του αποφέρει ελαφρώς αυξημένες αποδοχές, λήγει το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Δανός θα κλείνει τα 20 του χρόνια. Αν και μέχρι τότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, αρκεί να έχει ικανοποιηθεί οικονομικά η διοίκηση του Άγιαξ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x