Γερμανία

«Δεν υπάρχει συμφωνία με τη Μπάγερν»

Σε κατηγορηματική διάψευση πως ο πελάτης του έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν Μονάχου, προχώρησε ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τσέζαρι Κουτσάρσκι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη Μπάγερν Μονάχου να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ επιμένει πως στα γραφεία της δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Πολωνό, ενώ αυτή της Μπάγερν τηρεί «σιγή ιχθύος», η οποία τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο τις φήμες.
Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ο μάνατζέρ του Λεβαντόφσκι, Τσέζαρι Κουτσάρσκι, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «Goal.com» και διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους Βαυαρούς και τον πελάτη του.

«Τις τελευταίες μέρες όλοι κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου. Ξεκαθαρίζω πως δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό ή το επίσημο. Μέχρι σήμερα η μοναδική προσφορά που έχει φτάσει στα χέρια μου είναι αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, οι Άγγλοι δεν συμφώνησαν με τη Ντόρτμουντ, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να ανακοινώσουμε», είπε ο Κουτσάρσκι.

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Πολωνού σημείωσε πως ο πελάτης του είναι προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. «Ο Ρόμπερτ είναι σωστός επαγγελματίας και αυτό που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η πορεία της Ντόρτμουντ. Για το συμβόλαιό του και το μέλλον του, καλό είναι να περιμένουμε τον Ιούνιο. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να μελετήσουμε τις προτάσεις που θα έχουμε και να αποφασίσουμε το καλύτερο για τον παίκτη. Το σωστό θα ήταν να σταματήσουν να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με το μέλλον του Λεβαντόφσκι. Η χρονιά είναι ακόμα στη μέση της», τόνισε ο Τσέζαρι Κουτσάρσκι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x