Stoiximan Super League

Έπεσε «περονόσπορος» στον ΟΦΗ

Απών από το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μανόλης Μονιάκης. Εξαιρετικά αμφίβολος για το ίδιο παιχνίδι είναι και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που νοσηλεύεται σε κλινική, λόγω γαστρεντερίτιδας.

«Περονόσπορος» φαίνεται πως έχει πέσει στον ΟΦΗ μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, αφού τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, έγιναν πολλά περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 53χρονος προπονητής μετά το ματς με τους Χανιώτες δεν μπορεί να υπολογίζει για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Μανόλη Μονιάκη.

Ο έμπειρος αμυντικός την Πέμπτη (21/2) υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε πως έχει συμπτώματα κατάγματος κόπωσης στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό, κάτι που θα του στερήσει την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Αυτό, όμως, δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πετράκης, αφού εκτός από τον Μονιάκη δύσκολα θα δώσει το «παρών» κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο Πατρινός μέσος στο ματς με τον Πλατανιά χτύπησε τόσο στο φρύδι (επτά ράμματα) όσο και στο μετακάρπιο (έπαθε κάταγμα), ενώ πλέον να αντιμετωπίσει και την γαστρεντερίτιδα, όπου εξαιτίας της νοσηλεύεται σε κλινική του Ηρακλείου. Εκτός από τον Λαμπρόπουλο άρρωστοι είναι τόσο ο Κανούλας όσο και ο Ζαχαράκης.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης (21/2) ο Πετράκης έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Παράλληλα, το «παρών» στην προπόνηση έδωσαν και 50 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μεταξύ άλλων είπαν στους παίκτες: «Πιστεύουμε σε εσάς. Μπορείτε να νικήσετε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x