Europa League

Lazi-ali κλάση!

Σαν αυγό καθάρισε την Γκλάντμπαχ η Λάτσιο! Με συνοπτικές διαδικασίες, οι «λατσιάλι» επικράτησαν 2-0 των Γερμανών και πέρασαν… με στιλ στους «16» του Europa League.

Στην Ιταλία παραπατάει, αλλά στην Ευρώπη προχωρά με… ρελαντί η Λάτσιο.

Αντίθετα με το δραματικό 3-3 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Γκλάντμπαχ.

Εκμεταλλευόμενη λοιπόν την απόλυτη υπεροχή της και τα γκολ των Καντρέβα (10’) και Γκονζάλες (33’), επικράτησε άνετα 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Στουτγκάρδη.



Όταν έχεις πάρει 3-3 στην έδρα της αντιπάλου (δεν το παραδέχεσαι αλλά) σκέφτεσαι και την ισοπαλία. Πόσω μάλλον όταν είσαι ιταλική ομάδα. Η Λάτσιο ωστόσο δεν σκέφτηκε καν να πάει στο… τσούκου-τσούκου. Και μέχρι το 33’ είχε πάει ήδη «καροτσάκι» την Γκλάντμπαχ: Με τον Καντρέβα να πλασάρει άψογα τον Τερ Στέγκεν (10’) και τον Γκονζάλες να εκμεταλλεύεται την «τζούφια» απόκρουσή του σε σουτ του Ράντου.

Μετά απ’ όλα αυτά, λοιπόν, η ομάδα του Πέτκοβιτς δεν είχε κανένα λόγο να επιτίθεται… κατά κύματα. Και η Γκλάντμπαχ που είχε, όμως, διέθετε ελάχιστους τρόπους για ν’ απειλήσει την αντίπαλη περιοχή. Κι όταν οι Ρωμαίοι οπισθοχώρησαν κιόλας -κλείνοντας και τους τελευταίους διαδρόμους προς αυτή- το μόνο που απέμενε ήταν να πάρουν απόφαση οι Γερμανοί ότι… το πουλάκι της πρόκρισης είχε ήδη πετάξει.



ΛΑΤΣΙΟ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Μαρκέτι, Κόνκο, Μπιάβα, Κάνα, Ράντου, Γκονζάλες (69’ Ονάτσι), Ερνάνες, Καντρέβα (82’ Περεϊρίνια), Λεντέσμα, Λούλιτς, Φλοκάρι (78’ Κοζάκ)

Στον πάγκο έμειναν: Τσιάνι, Μπιζάρι, Έντερσον, Λομπάρντι

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (Λουσιέν Φαβρ): Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στραντζλ, Ντομίνγκεζ, Βεντ, Μαρξ, Κιτζερτσί, Νόρντβαϊτ, Έρμαν, Αράνγκο (52’ Γιούνες), Ντε Γιονγκ

Στον πάγκο έμειναν οι: Χάιμεροθ, Χάνκε, Ντεμς, Μπράουερς, Ρουπ, Τσάκα




LAZ1-0MG από Samu21213


LAZ2-0MG από Samu21213

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x