Ισπανία

Λα Κορούνια όπως λέμε… Μίλαν

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Μίλαν την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αντιγράψει και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον τεχνικό της «Ντέπορ», Φερνάντο Βάσκεζ.

Να μιμηθούν το στυλ παιχνιδιού με το οποίο η Μίλαν έπαιξε απέναντι στην Μπαρτσελόνα πρέπει οι παίκτες της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον τεχνικό της «Ντέπορ», Φερνάντο Βάσκεθ.

«Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης; Είναι εύκολο. Αν παίξουμε όπως έπαιξε η Μίλαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, μόνο τότε θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε παραπάνω πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.

Ο 58χρονος τεχνικός μίλησε και για το επερχόμενο «κλάσικο» στο Copa del Rey και αν οι «μερένχες» θα δώσουν περισσότερη έμφαση εκεί, παρά στο παιχνίδι με τη Λα Κορούνια:

«Περιμένω η Ρεάλ να είναι όπως πάντα αγωνιστική, παρά το γεγονός πως έχει να παίξει μερικές μέρες αργότερα με την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, έχουν δείξει πως στα εκτός έδρας παιχνίδια μπορούν να παίξουν πολύ καλά».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x