Europa League

Δεν αφήνει μισές δουλειές η Μπορντό

Την πρόκριση στους «16» του Europa League πήρε η Μπορντό, νικώντας 1-0 την Ντιναμό στη ρεβάνς του 1-1 στο Κίεβο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα.

Στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό η Μπορντό έκανε τη μισή δουλειά με το 1-1, ωστόσο στο «Σαμπάν Ντελμά» την… τελείωσε, επικρατώντας με σκορ 1-0, με αποτέλεσμα να προκριθεί στους «16» του Europa Leagueκαι και να βρει μπροστά της την Μπενφίκα.

Η Μπορντό έδειξε περισσότερη διάθεση να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως η Ντιναμό ήταν εκείνη που «καιγόταν» για το γκολ, λόγω του 1-1 στο Κίεβο. Έτσι, οι Γιρονδίνοι ήταν αυτοί που πίεζαν από την αρχή και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41ο λεπτό με τον Ντιαμπατέ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του ματς έπεσε, αφού η Μπορντό βολευόταν με το 1-0 και γι’ αυτό έδινε περισσότερο βάρος στην άμυνα. Η Ντιναμό, από την άλλη, δεν έδειχνε πως μπορεί να απειλήσει το τέρμα των Γιρονδίνων, με το γκολ που είχε πετύχει ο Ντιαμπατέ να μέχρι το τέλος, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Μπορντό (Ζιλό): Καρασό, Μαράνγκ, Πλανούς, Τρεμουλινάς (85’ Μορίς-Μπελέ), Ποκό, Φομπέρ, Σέρτιτς, Πουντζέ, Ομπρανιάκ (84’ Πλασίλ), Ντιαμπατέ, Σεβέ.

Ντιναμό Κιέβου (Μπλαχίν): Κόβαλ, Μίχαλικ, Ταϊβό, Χακερίντι, Βίντα, Μιγκέλ Βελόσο, Γιαρμολένκο, Κράνιτσαρ (81’ Γκαρμάς), Αρούνα, Γκούσεφ (46’ Μπεζούς), Ιντέγιε (46’ Μεχμέντι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x