Europa League

Κοιτάει... ψηλά η Ανζί

Στην Γερμανία η Ανζί πήρε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Αννόβερο κι έχοντας ως προίκα το 3-1 του πρώτου αγώνα, οι Ρώσοι πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Europa League!

Επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και προκρίθηκε στους «16» του Europa League η Ανζί! Οι Ρώσοι ναι μεν δεν κέρδισαν στο δεύτερο ματς με το Αννόβερο, όπου έμειναν στο1-1, όμως είχαν φροντίσει με το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

Οι Γερμανοί το προσπάθησαν για την ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στο 70’ ο Ντα Σίλβα Πίντο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους 1-0 και τους έδωσε ελπίδα για την ανατροπή, αφού πλέον κηνυγούσαν ένα ακόμη τέρμα.

Αυτό, βέβαια, δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα η Ανζί ήταν αυτή που στο 90+8’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τραορέ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ, η οποία πέταξε εκτός την Μέταλιστ.

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Εστσένκο, Ζοάο Κάρλος, Λογκασόφ, Εβέρτον, Τζουσίλιε, Αχμέντοφ, Ντιαρά, Γουίλιαν (67’Τραορέ), Μπουσουφά (70’ Γκονζάλεζ), Ετό

Αννόβερο: Ζίλερ, Σμιέντεμπαχ (61’Σλάουντραφ) Τζουρού, Ράους (72’ Ποκονιόλι) Ντα Σίλβα Πίντο, Γιακόναν, Ντιούφ, Αμπντελαουέ, Σουλτζ, Χούσζτι, Σακάι (83’Σόμπιεχ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x