F1

Χάμιλτον: «Στόχος μας η δεκάδα»

Τη βαθμολογούμενη δεκάδα θέτει ως στόχο ο Λιούις Χάμιλτον ενόψει της νέας σεζόν.

Χαμηλά έχει θέσει τον πήχη ο Λιούις Χάμιλτον ενόψει της νέας σεζόν του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, μετά σχεδόν την ολοκλήρωση και της δεύτερης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως στόχος της Mercedes για το 2013 είναι να πλασάρονται σε κάθε αγώνα εντός βαθμολογούμενης δεκάδας.

Ακόμη, συμπλήρωσε πως δεν περιμένει την W04 να είναι τόσο ανταγωνιστική από την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Προς το παρόν οι νίκες δεν είναι κάτι στο οποίο στοχεύουμε. Γα τη φετινή σεζόν σκοπεύουμε να τερματίζουμε εντός βαθμολογούμενης δεκάδας, ελπίζουμε να είμαστε μέσα στο πρώτους δέκα. Δεν βλέπω πως φέτος εμείς θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μονοθέσιο κάποιες φορές την περσινή σεζόν ήταν δύο δεύτερα πίσω. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να έχουμε κερδίσει τρία δεύτερα, αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά ξεκάθαρα όχι από την αρχή», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x