Stoiximan Super League

Preview: Ολυμπιακός-Άρης (19:30, Novasports 1)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Καραϊσκάκη", για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το control room του sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η Ευρώπη τελείωσε για τον Ολυμπιακό, που επιστρέφει στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί να επιστρέψει παράλληλα και στις νίκες με ικανοποιητικό θέαμα για τον κόσμο του. Αντίπαλος ο Άρης, που πασχίζει για βαθμούς.

ΟΣΦΠ:

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις του την Κυριακή απέναντι στον Άρη στο Καραϊσκάκη και ο Μίτσελ όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θα μπει 11άδα για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο και είναι δεδομένο ότι θα πάρει το χειροκρότημα από τον κόσμο που θα βρεθεί στο Φάληρο.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για μία ακόμα φορά παρουσιάζουν οι επιλογές του Μίτσελ σε ό,τι αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού καθώς Πίνο, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Μοντέστο έμειναν ξανά εκτός κάτι που δείχνει ότι τουλάχιστον στην παρούσα φάση ο Ισπανός δεν τους υπολογίζει. Και αν για τον Κολομβιανό υπάρχει και το… ελαφρυντικό του τραυματισμού από τον οποίο προέρχεται, για τους υπόλοιπους βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι εκτός πλάνων.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ, μίλησε στους παίκτες του για το ματς με τον Άρη και τους επισήμανε την ανάγκη να εμφανιστεί η ομάδα μπροστά στο κοινό της πολύ καλύτερη και πιο αποτελεσματική απ’ όσο στο τελευταίο ματς με τη Λεβάντε.

Η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

ΑΡΗΣ:

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς που οι "κίτρινοι" γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ζητήσουν πολλά, αλλά θα διεκδικήσουν το καλύτερο στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Μάρκου Βελλίδη, Νικου Ψυχογιού και του τιμωρημένου, Νταβίντ Αγκάνθο. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x