Stoiximan Super League

Preview: Ατρόμητος-ΠΑΣ (15:00, Novasports1)

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από «λευκές» ισοπαλίες. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη στο sport-fm.gr

Επιστροφή στις νίκες!

Αυτό είναι το σύνθημα τόσο στον Ατρόμητο, όσο και στον ΠΑΣ Γιάννινα, που κοντράρονται μεταξύ τους στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του παιχνιδιού στο sport-fm.gr

Ατρόμητος


Μπορεί στην Λιβαδειά να «κόλλησε» στο 0-0, ωστόσο μπροστά στον κόσμο του, ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα τον εδραιώσει στην πεντάδα του πρωταθλήματος και πιθανώς του δώσει την δυνατότητα να «σκαρφαλώσει» κι άλλο στην βαθμολογία.

Στα θετικά για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάλλας για λόγους τακτικής, ενώ επιστρέφει ο Σκόνδρας που εξέτισε την τιμωρία του. Κανονικά «μέσα» και οι Ουντότζι, Καραγκούνης, που μέσα στην εβδομάδα αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα.

Στο 4-2-3-1 του «Αναστό», κάτω από την εστία θα είναι ο Ραντμαν. Αριστερά ο Γιαννούλης, δεξιά ο Σκόνδρας και στόπερ οι Φυτανίδης, Ταυλαρίδης. Ιγκλέσιας και Δημούτσος διατηρούν την θέση τους ως «κόφτες», με τριάδα μπροστά τους, τους Μπρίτο, Καραγκούνη, Ναπολεόνι. Μοναδικός προωθημένος ο Μάντζιος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα


Συνεχίζει τον αγώνα του για είσοδο στα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες, μετά και την νίκη του Παναθηναϊκού, νιώθουν την... ανάσα του τριφυλλιού, γι’ αυτό και χρειάζονται βαθμούς στο Περιστέρι.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο η εβδομάδα που πέρασε. Κι αυτό γιατί ο Φεγκρούς τέθηκε νοκ-άουτ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Ντε Βινσέντι αν και συμπεριλήφθηκε, είναι αβέβαιος ο βαθμός ετοιμότητάς του, καθώς τις προηγούμενες τραυματίες ταλαιπωρούταν από αμυγδαλίτιδα και δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Έλληνας τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» και άλλες λύσεις στο κέντρο, καθώς εκτός αποστολής είναι οι Λίλα και Τζημόπουλος.

Στο 4-2-3-1 για τον ΠΑΣ, τερματοφύλακας θα είναι ο Ταμπάσης. Δεξί μπακ ο Πάντος, αριστερό ο Μιχαήλ και στόπερ οι Οικονόμου και Κολοβέτσιος. Τους δύο «κόφτες» θα αποτελούν οι Κεϊτά και Τσουκαλάς, με τον Γιάκο να διεκδικεί μια θέση και τριάδα μπροστά τους, τους Κοροβέση, Γεωργίου και Βίλα. Αν ο Ντε Βινσέντι κριθεί έτοιμος να προσφέρει, τότε θα πάρει την θέση του Βίλα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ίλιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Ίλιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x