Stoiximan Super League

Με νίκη κοιτάει Ευρώπη

Τους στόχους της φετινής σεζόν μπορεί να αλλάξει η νίκη για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά.

Τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα θα κυνηγήσει η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα «Περιβόλια» (17:15, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η Ένωση θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της, αφού στα τελευταία έξι ματς μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, αλλάζοντας τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί από την παρουσία που είχε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Πλέον με ένα ακόμη «τρίποντο» οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν μπορούν να κάνουν όνειρα για συμμετοχή στα πλέι οφ, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι Κρητικοί δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό τόνισε ο Γερμανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στο ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή.

Ο 59χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να μην αφήνουν την μπάλα στα πόδια της αντίπαλης ομάδας και να προσπαθήσουν εκείνοι να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

Επίσης, ο Λίνεν στάθηκε στην επιθετική γραμμή του Πλατανιά, ο οποίος θα παίξει με τον Αναστασάκο στην κορυφή και τους Γιάννου, Κάλαϊτζιτς στα πλάγια και από πίσω θα είναι ο Ναζλίδης.

Επίσης, ακόμη ένα πράγμα που στάθηκε ο Γερμανός είναι η δυνατότητα της κρητικής ομάδας να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις από στημένες φάσεις.

Όσον αφορά τα πλάνα του για το σημερινό ματς, η ενδεκάδα αναμένεται να έχει μία διαφορά σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αυτή θα είναι στα δεξιά του Μητρόπουλο. Εκεί θα επιστρέψει ο Κορδέρο, ο οποίος απουσίαζε λόγω τιμωρίας και στη θέση του έπαιξε ο Αναστασόπουλος.

Οι υπόλοιποι δέκα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι οι Κωνσταντόπουλος (κάτω από τα δοκάρια), δεξιά στην άμυνα ο Βλάχος, αριστερά ο Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής στα στόπερ. «Κόφτης» ο Μητρόπουλος, αριστερά του ο Φέτσης και ο Γκερέιρο πίσω από τους Πετρόπουλο, Φούντα.

Προϊστορία

Για πρώτη φορά αναμετρώνται οι δύο ομάδες στα Χανιά, σε επίπεδο εθνικού πρωταθλήματος.

Από στατιστικής πλευράς αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πλατανιάς έχει δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια, ενώ είχε μία στα 13 προηγούμενα, όπως και το αήττητο σερί της ΑΕΚ (έξι αγώνες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x