Γενικά

33 τραυματίες σε αγώνα NASCAR

Η σύγκρουση 12 αυτοκινήτων στον αγώνα Nascar προκάλεσε τον τραυματισμό 33 ανθρώπων, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σοβαρό ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό 33 ανθρώπων, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, συνέβη σε αγώνα Nascar στην Ντεϊτόνα της Φλόριντα.

Στον τελευταίο γύρο του αγώνα στην πίστα “Daytona International Speedway” ο Κάιλι Λάρσον έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην προσπάθεια του να διατηρησει την πρωτοπορία του, προκαλώντας καραμπόλα των δώδεκα αυτοκινήτων που ακολουθούσαν.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές με το αυτοκίνητο του Λάρσον να εκτσοξέυεται στον αέρα και άλλα να παίρνουν φωτιά.

Τα θραύσματα από τις συγκρούσεις των αυτοκινήτων προκάλεσαν τον τραυματισμό των 33 θεατών, εκ των οποίων δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι 14 από τους τραυματίες περιθάλφθηκαν στην πίστα και οι υπόλοιποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ντεϊτόνα.

Όλοι οι οδηγοί βγήκαν σώοι από τα αυτοκίνητά τους.

«Πάντα έχουμε στο μυαλό μας και πριν ξεκινήσουμε έναν αγώνα ξέρουμε ότι συμμετέχουμε σε ένα επικίνδυνο σπορ. Είναι δύσκολο, ξέρουμε το ρίσκο, αλλά αυτό είναι άσχημο όταν οι θεατές παίρνουν μέρος σε αυτό. Τα είδα όλα από τον καθρέφτη μου και για να είμαι ειλικρινής δεν φάνηκε καλό όλο αυτό», δήλωσε ο τρεις φορές πρωταθλητής του NASCAR, Τόνι Στιούαρτ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x