Stoiximan Super League

Την έβγαλαν… καθαρή

«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις των Κατσουράνη και Λόρενς, συνεπώς υπολογίζονται από τον Δώνη για το παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό (Πέμπτη 28/2, Τούμπα).

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες στο γήπεδό του θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ. Επόμενος αντίπαλος ο Λεβαδειακός, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης είδε τους Κώστα Κατσουράνη και Λίαμ Λόρενς να αποχωρούν με μικροπροβλήματα από τον αγώνα με την Κέρκυρα (3-1), ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν καθησυχαστικές. Έτσι, λοιπόν, παρότι σήμερα γυμνάστηκαν συντηρητικά, υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό για το ματς που ακολουθεί απέναντι στους Βοιωτούς.

Μετά την χθεσινή προπόνηση αποθεραπείας, οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν ρυθμούς στο σημερινό πρόγραμμα που περιείχε κυρίως παιχνίδι με μπάλα σε μικρούς χώρους και λίγα “ανοίγματα” και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο τέλος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές.

Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Γιώργου Φωτάκη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σέκου Ολίσε. Το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

* Σε εξετάσεις θα υποβληθεί το απόγευμα ο Γιώργος Κατσικάς, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον τετρακέφαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x