F1

Αμφιβάλει για την ταχύτητα της F138 ο Ντομενικάλι

«Θα ήμουν έκπληκτος αν είμαστε οι πιο γρήγοροι στην Αυστραλία», δήλωσε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Την πεποίθηση ότι η Ferrari δεν θα είναι η ταχύτερη ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εξέφρασε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Το αφεντικό της σκουντερία τόνισε πως μπορεί οι συνθήκες να είναι πολύ διαφορετικές από την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν περιμένει από την F138 να διεκδικεί την κορυφή από το πρώτο κιόλας γκραν πρι στην πίστα της Αυστραλίας (13-15/3)

«Η κατάσταση προς το παρόν φαίνεται πως είναι μια χαρά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε. Ο σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στα μονοθέσια που θα βρίσκονται στην κορυφή. Πραγματικά θα ήμουν έκπληκτος αν εμείς είχαμε το ταχύτερο μονοθέσιο στα πρώτα γκραν πρι. Αλλά αν όλοι είμαστε κοντά με κάποια δεύτερα διαφορά τότε όλα είναι πιθανά σε μία τόση μεγάλη σεζόν.

Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε κοντά στα κορυφαία μονοθέσια και στη συνέχεια η ομάδα και οι πιλότοι θα κάνουν τη διαφορά. Στην Αυστραλία δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παραμείνουμε χαλαροί
», δήλωσε το αφεντικό της σκουντερία για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι διαφορές είναι παρά πολλές από την περσινή χρονιά, όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε ότι και οι υπόλοιποι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x