Μόλις χτες κυκλοφόρησε η είδηση πως αντιπροσωπεία της ομάδας του Σιάτλ αναμένεται να βρεθεί στη Βαλένθια προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Λεβάντε για την απόκτηση του Ομπαφέμι Μάρτινς. Ο ίδιος ο Νιγηριανός επιθετικός, μιλώντας σε ισπανικό κανάλι επιβεβαίωσε την είδηση αυτή, αφήνοντας παράλληλα, αιχμές προς τους ανθρώπους της Ισπανικής ομάδας.

«Έφτασε μια πρόταση από το Σιάτλ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, τόσο για εμένα, όσο και για την Λεβάντε. Την μελετώ προσεκτικά, αφού πρόθεσή μου είναι να αποχωρήσω από την ισπανική ομάδα. Δεν είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να φύγω», αποκάλυψε ο Μάρτινς.

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο σαφής και να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν είναι ευχαριστημένος στη Λεβάντε, ο πρώην παίκτης της Ίντερ άφησε αναπάντητα ερωτηματικά. «Στην αρχή της σεζόν μου είχαν υποσχεθεί κάποια πράγματα και δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Για αυτό το λόγο δεν θέλω να παραμείνω εδώ. Αν δεν μπορούν να κάνουν αυτά που υπόσχονται, δεν είναι δικό μου πρόβλημα», απάντησε ο Νιγηριανός.

Φεύγοντας αυτή τη στιγμή, όμως, αφήνει τη Λεβάντε… ξεκρέμαστη. «Η Λεβάντε με απέκτησε το περασμένο φθινόπωρο χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, αφού ήμουν ελεύθερος. Πουλώντας με στη Σιάτλ, κερδίζει ένα σημαντικό ποσό. Δεν την αφήνω, λοιπόν, στα… κρύα του λουτρού. Κερδισμένοι θα βγουν από την υπόθεση αυτή», είπε με νόημα ο Ομπαφέμι Μάρτινς.

Κώστας Κουκάρας