Κύπελλο Ελλάδας

Η Παναγία της… Τρίπολης

Η Παναγία έδειξε την προτίμησή της και ο Αστέρας έφυγε νικητής από τα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά με 2-1, χάρη σε τέρμα του Ναβάρο στο 87’.

Προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έφυγε νικητής από τα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά με σκορ 2-1. Ο Μιρτσέτα (16’) άνοιξε το σκορ, ο Μπαρτολίνι (31’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ο Ναβάρο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στο 87’. Κακοί οι Αρκάδες, κατάφεραν σε μια άσχημη μέρα να φύγουν με τη νίκη και να είναι κοντά στην πρόκριση.

Το ματς:


Γρήγορες φάσεις, σωστή κυκλοφορία, ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και δύο γκολ είχε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μιρτσέτα και να μπουν σε θέση οδηγού, σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι. Οι Αρκάδες έδειξαν να «ψάχνονται», έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, όμως αντέδρασαν και έφτασαν στο γκολ.

Οι Σέτι, Κοντοές και Λέντσε έδειξαν να προσαρμόζονται, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν και στο τέρμα με τον Μπαρτολίνι. Ο Φορμίκα σέντραρε από αριστερά, ο αρχηγός του Αστέρα πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον Πλατανιά και τον Αναστασιάδη να θέλει να θωρακίσει την άμυνά του και το πέτυχε σε μεγάλη βαθμό. Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να επιτεθούν ορθολογικά, ενώ και ο ρυθμός ήταν πολύ κακός αφού το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι κράτησαν λίγο περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους όμως και γι’ αυτούς οι ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπαντή δεν έρχονταν.

Τα λεπτά κυλούσαν, το γκολ δεν ερχόταν για καμία από τις δύο ομάδες, δείχνοντας πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον επαναληπτικό της Τρίπολης. Ο Ντε Μπλάσις και ο Ναβάρο είχαν άλλη γνώμη και μετά από μία ωραία πάσα του πρώτου και ψύχραιμο πλασέ του δεύτερου έφυγαν από την Κρήτη και τα Χανιά με τη νίκη, η οποία τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (46’ Δημήτρης), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τετέ (62’ Στόλερ), Λαμπάρθε (67’ Ναζλίδης), Ονιέμα, Γιακουμάκης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (63’ Ναβάρο), Κοντοές (53’ Κάφα), Σέτι, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λένσε (75’ Πιπίνης).

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοι: Μαγιάννης (Άρτας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

Control room




Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x