Ελλάδα

Η παρουσίαση του Adidas Boost

Το νέο παπούτσι της, Adidas Boost παρουσίασε στην Αθήνα η εταιρία αθλητικής ένδυσης, με την παρουσία αθλητών, καλλιτεχνών.

Σε ένα πολύ ωραίο event στο κατάστημα του Ψυχικού, η Adidas παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της παπούτσι με την τεχνολογία Boost, η οποία υπόσχεται σε όσους θα φορέσουν και θα χρησιμοποιήσουν το νέο υπόδημα, μία καινοτομία στο τρόπο άθλησης και τρεξίματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Αντώνης Πετρόπουλος από πλευράς ΑΕΚ, ο Βιτόλο από τον Παναθηναϊκό και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης. Επιπλέον το «παρών» έδωσαν και αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και άπαντες είχαν την ευκαιρία να… γνωρίσουν για πρώτη φορά το νέο Adidas Boost.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στο sport-fm.gr και αρχικά για την εκδήλωση, είπε: «Είναι μία πολύ ωραία εκδήλωση και είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Adidas παρουσιάζει ένα νέο παπούτσι με μία καινοτόμα τεχνολογία, που μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές, αλλά και όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα».

Όσον αφορά το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είπε: «Είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι. Δεν παίζει κανένα ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων, ούτε και το τι έχουν κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μας εμείς θα συνεχίσουμε την προετοιμασία, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση».

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x