Stoiximan Super League

Έτοιμος για ΟΦΗ

Πανέτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Ολυμπιακός. Στην αποστολή που έκανε γνωστή ο Μίτσελ δεν συμπεριλήφθηκε ο Φουστέρ ο οποίος κρίθηκε ακόμη ανέτοιμος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε τους Φουστέρ, Λυκογιάννη αλλά και τους Μοντέστο, Ντιακιτέ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να προπονηθούν σήμερα.

Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε, για να κάνει θεραπεία, ενώ ο δεύτερος, λίγο πριν τις στημένες φάσεις, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Το σημερινό πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Τεχνική, με εναλλαγές της μπάλας, τελειώματα των φάσεων με γρήγορη ανάπτυξη από τη μία πτέρυγα στην άλλη, ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και δίτερμα, με δουλειά επάνω στην τακτική, είχε το… μενού της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων».

Αποθεραπεία έκανε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, ο οποίος χθες βράδυ βοήθησε την ομάδα Νέων να προκριθεί στους «8» του NextGen Series, επί της Άντερλεχτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x