Επικαιρότητα

Βενιζέλος: «Ο λαός είναι εδώ»

Για συνέδριο εθνικό και πολιτικό γεγονός μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ο λαός είναι παρών» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του με την οποία άνοιξαν οι εργασίες του 9ου συντακτικού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τους πολίτες, ο κ. Βενιζέλος αποκάλεσε το συνέδριο «εθνικό και πολιτικό γεγονός που απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας, πέρα από τα στενά πλαίσια ενός κόμματος».
Ωστόσο, η πρώτη ημέρα του συνεδρίου συνοδεύεται από ηχηρές απουσίες. Ανάμεσα στους απόντες είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ενώ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου θα δώσει το «παρών» αύριο Σάββατο, δεύτερη μέρα των εργασιών.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «το συνέδριο αποτελεί τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης του Κινήματος που άρχισε πριν από ένα χρόνο».

Υπογράμμισε ότι «το 2012 πέρασε με κομμένη την ανάσα λόγω των διπλών εκλογών, διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης και διαπραγματεύσεων με τους εταίρους».

Υποστήριξε ότι «παρά την ήττα στις εκλογές και παρά την μειωμένη κοινοβουλευτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ άντεξε και εγγυήθηκε τις εξελίξεις και την πολιτική σταθερότητα με μεγάλο κόστος».

Κάντε κλικ για να δείτε live τις εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x