Δελτία Τύπου

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο»

«Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί και τον περιμένουμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, φίλος του άτυχου, Δημήτρη Σπύρου, ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 27χρονο Δημήτρη Σπύρου απηύθυνε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος.

Ο φίλος του άτυχου νεαρού που νοσηλεύεται τους τελευταίους 10 μήνες σε κώμα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μέχρι τώρα βοήθεια που έχει προσφέρει, ενώ προσκάλεσε όσους θέλουν να βοηθήσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Α.Ο. Σπόρτινγκ (2 Μαρτίου, 19:30).

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα κληρωθούν υπογεγραμμένες φανέλες παικτών της Α1 και πιο συγκεκριμένα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

«Σε αυτή την αναμέτρηση θα παίξουμε οι φίλοι του Δημήτρη, με σκοπό να τον βοηθήσουμε μετά το ατύχημα που είχε. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έχει προσφέρει, όπως και τον Σπόρτινγκ. Περιμένουμε αύριο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει. Θα υπάρχει πρόσκληση αξίας 10 ευρώ, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τον περισσότερο κόσμο θα υπάρχει ένα κουτί για να βάζει ο καθένας ό,τι μπορεί. Ακόμη, θα υπάρχουν δώρα, θα γίνει κλήρωση στο ημίχρονο», ανέφερε ο φίλος του Δημήτρη Σπύρου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για το ταξίδι του Δημήτρη σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x