Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΟΚ- Πανιώνιος (17:15 Novasports 1)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Να δώσει συνέχεια στα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα θέλει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο.

Στον αντίποδα οι «κυανέρυθροι» αν και έχουν πολλά προβλήματα απουσιών, στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα και ερωτηματικά προέκυψαν μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς είναι το νέο πρόσωπο σε αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ίσως να κάνει το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Φωτάκης.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να δώσει ανάσες στον Πάμπλο Γκαρσία, για να μην επιβαρυνθεί με τρίτο διαδοχικό ματς μετά από μεγάλο διάστημα αποχής.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Αμπντούλ Καμαρά, αλλά ο ποδοσφαιριστής είναι αμφίβολος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, όπως και ο Έτο που ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή λόγω αμυγδαλίτιδας.

Τέλος, ο Ολίσε συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ Γεωργιάδης και Κατσικάς έκαναν θεραπεία.

H αποστολή του ΠΑΟΚ: Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσουράνης, Κίτσιους, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Καμαρά, Έτο, Ιτάνζ, Κάτσε, Κουμάλο, Λόρενς, Λίνο, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ, Βούκιτς.

Πανιώνιος

Μία μόλις εβδομάδα μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι «κυανέρυθροι», όμως, αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών βασικών παικτών τους, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κώστας Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σάμαρη, Ρόκα και Αυλωνίτη. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύσεις, ώστε να μπορέσει μα καλύψει τα κενά και μπορέσει ο Πανιώνιος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Καρτσαμπάς, Τόσκας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Γανωτής, Γουνδουλάκης, Ασλανίδης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x