Stoiximan Super League

Ορίζει τη μοίρα της

Ματς ορόσημο για τη φετινή ΑΕΚ είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Νίκη σημαίνει σωτηρία και ελπίδες ακόμη και για play offs, ενώ απώλεια βαθμών παράταση στην αγωνία. Το πλάνα Λίνεν. Τελειώνει ο Φουρτάδο.

Το αποτέλεσμα του αποψινού (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα ορίσει και τις βλέψεις της φετινής ΑΕΚ. Με νίκη ο εφιάλτης του υποβιβασμού απομακρύνεται οριστικά και δημιουργούνται ελπίδες ακόμη και για πρόκριση στα play offs, ενώ με ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, πολύ περισσότερο δε με ήττα, η αγωνία για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα θα πάρει παράταση μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Επιθετικό σχήμα από Λίνεν

Ο Έβαλντ Λίνεν θα παρατάξει-όπως φαίνεται-την ΑΕΚ με επιθετικούς προσανατολισμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τελικά φαίνεται πως καταλήγει μεν σε σχήμα με τέσσερις μέσους στην ευθεία, αλλά με τον Γκερέιρο αντί του Ρίκκα ως αριστερό εξτρέμ και τον Κατίδη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πετρόπουλο.

Στο τέρμα θα είναι ο Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ (ελλείψει του τραυματία Βλάχου και του τιμωρημένου Αρκούδα) ο Τσουκαλάς, αριστερό ο Τσουμάγκας και στόπερ οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μητρόπουλος και Φέτσης, με τον δεύτερο να δίνει βοήθειες στα αριστερά στον Γκερέιρο που θα έχει αρκετή δουλειά με τους Μαυρία ή Σισοκό (που εναλλάσσονται στις πτέρυγες) και τα ανεβάσματα του Σεϊταρίδη. Ο Κατίδης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Φούντα παίζοντας όχι δίπλα αλλά λίγο πίσω από τον Πετρόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Τσούπρος, Ρίκκα, Καραλής, Ανάκογλου, Παυλής και Σταματής.

Καιρού επιτρέποντος

Η διοίκηση της ΑΕΚ ελπίζει πως οι κακές καιρικές συνθήκες στο λεκανοπέδιο δεν θα αποτρέψουν τον κόσμο από το να ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι απλώς για να στηρίξει την ομάδα αγωνιστικά, αλλά και… οικονομικά, αφού ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως στις κερκίδες θα βρίσκονται τουλάχιστον 20.000 θεατές.

Τελειώνει ο Φουρτάδο

Το χθεσινό χτύπημα του Φουρτάδο στον Κορδέρο μάλλον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Άπαντες είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του, που έρχεται να προστεθεί στην κάκιστη αγωνιστική του παρουσία. Από Δευτέρα η διοίκηση θα επιληφθεί του θέματος και αναμένεται τιμωρία του παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x