Αγγλία

Πέταξαν μπανάνα στον Μπέιλ

Ρατσιστική επίθεση από οπαδό της Άρσεναλ προς τον Γκάρεθ Μπέιλ στον οποίο πέταξε... μπανάνα.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ με την Άρσεναλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» οταν οπαδός της Άρσεναλ πέταξε μπανάνα προς το μέρος του Ουαλού άσου.

Η Άρσεναλ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, και το ίδιο έκανε και ένας οπαδός της, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο και λογικό να πετάξει μια μπανάνα στον Μπέιλ.

Η αλήθεια είναι πως στην Αγγλία υπάρχει διχογνωμία για τη φύση της πρόθεσης του οπαδού. Για την ακρίβεια είναι μοιρασμένα τα ποσοστά σε αυτούς που λένε πως το συμβάν έγινε με αστεία πρόθεση, καθώς εδώ και πολλά χρόνια λένε πως ο Ουαλός ποδοσφαιριστής μοιάζει με… μαϊμού, ενώ από την άλλη είναι αρκετοί που θεωρούν πως ο λόγος είναι καθαρά ρατσιστικός ακριβώς για τον λόγο της σύγκρισης του Μπέιλ με μαϊμού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν θα αφήσει ατιμώρητη την πράξη αυτή, ή τουλάχιστον δεν θα μείνει άπραγη στον τομέα της έρευνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν έγινε λίγα λεπτά πριν σημειώσει το πρώτο γκολ της Τότεναμ.



Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x