Stoiximan Super League

Preview: Βέροια-Άρης (19:30 Novasports 2)

Η Βέροια υποδέχεται τον Άρη σε ένα παιχνίδι… τελικό και για τους δύο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Αναμέτρηση με τον χαρακτήρα… τελικού διεξάγεται στη Βέροια, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Άρη, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η «βασίλισσα του Βορρά» στοχεύει στη νίκη, ώστε να αυξήσει την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη και να «ανασάνει» καλύτερα.

Στον αντίποδα οι «κίτρινοι» θέλουν το διπλό, ώστε να προσπεράσουν τη Βέροια στην βαθμολογία και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Βέροια

Με τα γνωστά προβλήματα η Βέροια θα φιλοξενήσει τον Άρη στον μεταξύ τους… τελικό, αγώνα που θα κλείσει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να υπολογίσει στους Σνάουτσνερ και Καλί.

Ο Πολωνός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Στον αντίποδα, ο Μπαργκάν τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Καλογέρης, Κόστλι, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Μπάρμπας, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Μοκάκε, Αμαραντίδης, Ορέστες, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Μπερτίν, Ρεάνο.

Άρης

Αποφασισμένοι είναι στον Άρη για το «διπλό» στη Βέροια και στο κυνήγι της παραμονής. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για το παιχνίδι, πλην του τιμωρημένου Νταβίντ Αγκάνθο και του ανέτοιμου Μιχάλη Γιαννίτση, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάρκο Βελλίδη παρότι δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Εν τω μεταξύ οι «κίτρινοι» αναμένεται να έχουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους στον «τελικό» με τη Βέροια, καθώς έχουν σχεδόν εξαντληθεί τα 4.000 που τους διατέθηκαν.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x