Stoiximan Super League

Οι ταυρομάχοι του Φάμπρι

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να πωρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ βρήκε ο Φάμπρι. «Κερδίζει» τους παίκτες του ο Ισπανός προπονητής.

Ο Φάμπρι θεωρεί την ψυχολογία πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι μιας ομάδας. Και πιστεύει πως συχνά αυτή μπορεί να τονωθεί καλύτερα όχι με δικά του λόγια, αλλά με χαρακτηριστικές εικόνες.

Πριν το ματς με την ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός πρόβαλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ένα DVD που περιλάμβανε τρεις ενότητες. Στην πρώτη υπήρχαν πλάνα από ταυρομαχίες, όπου ένας «ματαδόρ» τραυματιζόταν από τον ταύρο και ο τελευταίος ήταν έτοιμος να τον αποτελειώσει, όταν τέσσερις συνάδελφοί του όρμησαν στην αρένα, ο πρώτος για να τον περιθάλψει και οι άλλοι για να τον προστατέψουν. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο Φάμπρι ήταν σαφές: ζητούσε από τους παίκτες του το ‘ένας για όλους και όλοι για έναν’, αλλά και να επιδείξουν αυτοθυσία.

Στα υπόλοιπα κομμάτια του DVD υπήρχαν η ομιλία του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Κάθε Κυριακή», όπου ως προπονητής ομάδας ράγκμπι λέει μεταξύ άλλων στους παίκτες του «… είτε θα γιατρευτούμε μαζί ως ομάδα, είτε θα πεθάνουμε ξεχωριστά». Τέλος, υπήρχε ένα βίντεο μοντάζ με πανηγυρισμούς της ομάδας από γκολ της φετινής περιόδου. Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ο Φάμπρι πέτυχε το σκοπό του…

Σιγά-σιγά… τους κερδίζει

Ο Φάμπρι φαίνεται πως μέρα με τη μέρα, βοηθούμενος και από τα θετικά αποτελέσματα, έχει αρχίσει να αντιστρέφει το σε βάρος κλίμα του, πρωτίστως μέσα στις τάξεις της ίδιας της ομάδας. Η σχέση του με πολλούς παίκτες πέρασε κρίση και υπήρχαν αρκετοί που είχαν παράπονα από τον εκνευρισμό που μετέφερε με τις φωνές του. Εσχάτως και μετά τις σχετικές συζητήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα, αλλά και με τη βοήθεια των Γιάννη Αλαφούζου και Βασίλη Κωνσταντίνου, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x