Stoiximan Super League

Στα δικαστήρια για Σορεντίνο

Η αδιαφορία των Ιταλών για την υπόθεση του Στέφανο Σορεντίνο οδηγεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε άμεση διακοπή των προσπαθειών για συμβιβασμό και τους ωθεί στη λύση της δικαστικής οδού.

Η υπομονή της διοίκηση της ΑΕΚ για την υπόθεση Στέφανο Σορεντίνο εξαντλήθηκε. Οι Ιταλοί εξακολουθούν να αγνοούν επιδεικτικά τις προσπάθειες της «Ένωσης» να έρθουν σε επαφή σχετικά με το θέμα των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ως ποσοστό μεταπώλησης από τη μετακίνηση του τερματοφύλακα από την Κιέβο Βερόνα στην Παλέρμο έναντι 3,8 εκατ. ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν 500.000 ευρώ, αλλά αρχικά οι κλήσεις τους προς την Ιταλία κι εν συνεχεία το εξώδικο που έστειλαν δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση.

Έτσι καταλήγουν στην απόφαση να διακόψουν κάθε προσπάθεια συμβιβαστικής λύσης με τους «γείτονες» και θα κινηθούν δικαστικά προσφεύγοντας στα αρμόδια όργανα για να εισπράξουν τα χρήματα που δικαιούνται. Η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά καλή είναι για την ΑΕΚ, που ήλπιζε πως θα λάβει άμεσα κάποια χρήματα από τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά από τη στιγμή που οι διαφορές της με τους Ιταλούς θα λυθούν στα δικαστήρια, θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x