Δελτία Τύπου

Τσικνοπέμπτη; Μπα, έχει β' φάση του N’ Joy UNI-League…

Πέμπτη 7 Μαρτίου και όλη η Ελλάδα γεμίζει αρώματα. Όχι δεν είναι η Άνοιξη, μα κάτι αρκετά καλύτερο: Η Τσικνοπέμπτη!

Οι ψησταριές θα γεμίσουν ασφυχτικά και το μεθυστικό άρωμα της τσίκνας θα γαργαλήσει και τα πιο στραβά διαφράγματα! Μπριζολάκια και σουβλάκια, παϊδάκια, κοκορέτσι και γαρδούμπες παντού.

Αν πάλι δεν είστε και πολύ του έξω, φορέστε την στολή σας, γυαλίστε τις τσιμπίδες για το barbeque και αφήστε τις ψησταριές να πάρουν φωτιά. Καλά όλα αυτά και απαραίτητα, αλλά... κάποιες από τις ομάδες του N’ Joy UNI-League έχουν αγώνα και τα τριγλυκερίδια οφείλουν να περιμένουν…

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αθλητές - φοιτητές προσέχουν την διατροφή τους (ε;)!

Ας γυρίσουμε όμως στην πεζή αγωνιστική πραγματικότητα η οποία περιλαμβάνει την επίσημη έναρξη της Β φάσης του 12ου N’ Joy UNI-League μετά την διακοπή της εξεταστικής! Οι ομάδες κληρώθηκαν και μπήκαν στις κατηγορίες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα δώσουν όλα όπως ακριβώς έκαναν και στην Α φάση, αυτή τη φορά σε Ομίλους των 4 ομάδων.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ο καλύτερος ας νικήσει! Ας δούμε μερικά τελευταία αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας από την Α Φάση καθώς και μερικά από την Β φάση.

Στο Ηράκλειο η ομάδα Σελεσάο νίκησε την ομάδα Piaston Villa με 5 γκολ διάφορα με το τελικό σκορ να γράφει 7-2. Στο πρώτο παιχνίδι της Β φάσης, ο Ajax 2012 και οι Νυχτερίδες ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Φαίνεται πως οι ομάδες μπήκαν δυναμικά στην Β φάση του πρωταθλήματος και πρώτα έριξαν βάρος στην άμυνα.

Στην Αθήνα οι Batman έχασαν από τους ΒΔΤ με 2-4. Οι Batman γενικά μας είχαν συνηθίσει σε νίκες αλλά απ’ ό,τι φαίνεται βρέθηκαν σε δύσκολη μέρα. Δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο και για τους Rizzla Krakow οι οποίοι φάνηκαν ιδιαίτερα φορμαρισμένοι, μιας και νίκησαν με μεγάλη διαφορά τους Απροσάρμοστους (13-2). Η Mykonos FC νίκησε με αρκετά γκολ διαφορά ( 13-1) καταφέρνοντας έτσι να προκριθεί στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τη Dalkas FC η οποία προκρίθηκε στο Κύπελλο.

Στη Θεσσαλονίκη στη Β φάση του πρωταθλήματος οι Crows νίκησαν τους Bacardi Tel Aviv με ένα μόνο γκολ διαφορά (4-3). Ένας αγώνας με σασπένς και περιπετειώδη διακύμανση του σκορ όπου τελικά φάνηκε να κερδίζει η πιο ψύχραιμη ομάδα. Οι Κουφάλες έχασαν από την ομάδα Κυριάκος Ιωάννου με αρκετά γκολ διαφορά και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 2-11.

Ώρα χορηγών! Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή... Απλή απογείωση! Το www.ekdromi.gr μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.

Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στην Κεφαλονιά το www.palatinohotel.gr και στη Δράμα το www.hotelgrandchalet.gr. Διαφορετικοί προορισμοί, μαγευτικοί όμως εξίσου και για άλλους λόγους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x