Stoiximan Super League

«Όχι» ΟΑΚΑ σε Παναθηναϊκό!

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ εξέφρασε την αντίθεσή της να χορηγηθούν δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές και τους γονείς τους από τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με την Κέρκυρα κάνοντας λόγο για διαφυγόντα κέρδη.

Κόκκινο άναψε η διοίκηση του ΟΑΚΑ στην πρωτοβουλία της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να χορηγηθούν δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές και στους γονείς τους για το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα. Οι «πράσινοι» είχαν ενημερώσει ότι θα κάνουν αυτή την κίνηση, προκειμένου και αν προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο και φυσικά να «βοηθήσουν» ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, στις εποχές που βρισκόμαστε, να πάρουν το παιδί τους και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Η αντίδραση, όμως, των ανθρώπων του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν μη αναμενόμενη. Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, εξέφρασαν την αντίθεσή τους σ’ αυτή την κίνηση, ζητώντας να ανακληθεί η δωρεάν χορήγηση εισιτηρίων, επικαλούμενοι διαφεύγοντα κέρδη. Προφανώς θεωρούν πως έχοντας η ΠΑΕ λιγότερες εισπράξεις, δεν θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στο ΟΑΚΑ. Όλα αυτά κι ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ, προκειμένου να επιστρέψει στη Λεωφόρο (πιθανότατα από το ματς με τη Βέροια στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος).

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει πίσω την απόφασή που πήρε και όλα δείχνουν ότι παρά τις αντιθέσεις του Ολυμπιακού Σταδίου θα «κόψει» κανονικά δωρεάν εισιτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x