Αγγλία

«Μοιάζει με τον Ρονάλντο ο Μπέιλ»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο των πρώτων χρόνων του Πορτογάλου στην Αγγλία, εκτιμά ο συμπαίκτης του Ουαλού στην Τότεναμ, Ζερμέν Ντεφό.

Αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο… καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού του ερχόμενου καλοκαιριού. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τους ειδικούς, δύσκολα θα παραμείνει στην Τότεναμ, αφού οι εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, έχουν πείσει πολλές μεγάλες ομάδες, οι οποίες είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν τεράστια ποσά προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Για την αξία και τις ικανότητες του Ουαλού μίλησε ο συμπαίκτης του στην Τότεναμ, Ζερμέν Ντεφό, κάνοντας μια σύγκριση που θα συζητηθεί. «Δεν είναι υπερβολικό να συγκρίνουμε την απόδοση του Μπέιλ με εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πρώτα χρόνια του Πορτογάλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο παίκτες μοιάζουν σε πολλά και είμαι σίγουρος πως ο συμπαίκτης μου μπορεί να κάνει μια σπουδαία καριέρα, ανάλογη με εκείνη του Ρονάλντο, αφού ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει για να γίνεται ολοένα και καλύτερος», σημείωσε ο Ντεφό.

Σε αυτούς που θα χαρακτηρίσουν υπερβολική τη σύγκριση αυτή, ο Ντεφό έχει την απάντηση. «Ο Γκάρεθ είναι ένας… τρομακτικός παίκτης. Δεν βρίσκω λόγια για να τον χαρακτηρίσω. Είναι ικανός για σπουδαία πράγματα. Κατάφερε, μέσα από την προσπάθεια, να ανέβει πολλά επίπεδα και να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι από τους λίγους που μπορούν να… καθαρίσουν μόνοι τους ένα παιχνίδι. Τέτοιος παίκτης είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ», είπε με έμφαση ο Ζερμέν Ντεφό.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x