Stoiximan Super League

Ευχάριστα για δύο στην ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα γυμνάστηκαν σήμερα Πετρόπουλος και Τσουμάγκας θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Δεν προλαβαίνει ο Βλάχος. Εντατικά στις αντεπιθέσεις.

Στη θέση της επέστρεψε η καρδιά του Έβαλντ Λίνεν, καθώς είδε δύο βασικά στελέχη της ομάδας να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να υπολογίζονται πλέον κανονικά για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».

Ο Αντώνης Πετρόπουλος ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε στη γάμπα, ενώ ο Τάσος Τσουμάγκας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο, συνεπώς και εκτός απροόπτου θα πάρουν θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Βαλεντίνος Βλάχος που είχε ακολουθήσει χθες μέρος του προγράμματος, σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς. Τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που χθες λόγω ελαφριάς μορφής τενοντίτιδα έμεινε στο γυμναστήριο. Δεν αποκλείεται ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός να κάνει ντεμπούτο ως αλλαγή την Κυριακή. Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Παύλος Μητρόπουλος (λόγω καρτών) και Χρήστος Αρκούδας (λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ).

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα, αλλά δούλεψε με τους παίκτες του στις αντεπιθέσεις, καθώς ποντάρει σε αυτές για να χτυπήσει τον αντίπαλο. Πάντως το πιθανότερο είναι η ενδεκάδα να έχει τουλάχιστον δύο αλλαγές, με τον Ρίκκα αντί του Μητρόπουλου και τον Φούντα αντί του Κατίδη.

Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε για τις 16:00 κι εκεί αναμένεται η τελική δοκιμή ενδεκάδας από τον Έβαλντ Λίνεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x