Γενικά

Ξανά τραυματίας ο Πάτο

Νέο τραυματισμό υπέστη ο Αλεξάντερ Πάτο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Κορίνθιανς. Οι γιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να εκτιμήσουν την περίοδο απουσίας του από την ενεργό δράση.

Η καριέρα του στη Μίλαν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά μια σειρά σοβαρών τραυματισμών διέκοψε την εξελικτική πορεία του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του από τους «ροσονέρι», με την υπόσχεση πως, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα επιστρέψει στο Μιλανέλο. Ο Αλεξάντερ Πάτο, ωστόσο, δεν δείχνει να είναι πιο τυχερός στη νέα του ομάδα, την Κορίνθιανς, αφού υπέστη νέο τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Κορίνθιανς, ο Πάτο υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος. Οι γιατροί της ομάδας, αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, τόνισαν πως πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης, αφού δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν πως δεν έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι της άρθρωσης.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Πάτο θα απουσιάσει από τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, ενώ η περίοδος αποθεραπείας θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x