Europa League

«Μέτρησε η εμπειρία»

Στη μεγαλύτερη εμπειρία της Λάτσιο απέδωσε την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Στουτγάρδης, Μπρούνο Λαμπαντία.

Στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ήταν η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εκείνη που προσπάθησε να σταματήσει, χωρίς επιτυχία, τη Λάτσιο. Σε αυτή των «16» ήταν η σειρά της Στουτγάρδης να επιχειρήσει κάτι ανάλογο, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο. Η ομάδα της Ρώμης απέδειξε πως είναι ανώτερη και επικράτησε εκτός έδρας με 2-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο, σύμφωνα με τον προπονητή των Γερμανών, Μπρούνο Λαμπαντία, οφείλεται στη μεγαλύτερη εμπειρία των Ιταλών.

«Η Λάτσιο, εκτός από πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ έμπειρη. Σε αυτό το επίπεδο η εμπειρία μετράει πολύ. Αυτό φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, εκείνοι με την πρώτη ευκαιρία, πέτυχαν γκολ. Στο σημείο εκείνο το παιχνίδι άλλαξε. Εμείς δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, αντίθετα η Λάτσιο έδειξε να παίρνει τον έλεγχο και ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί κάποια από τις αντεπιθέσεις της. Δυστυχώς, σήμερα… πληρώσαμε την απειρία μας», τόνισε ο προπονητής της Στουτγάρδης.

Αναφορικά με την πρόκριση, ο Γερμανός τεχνικός δεν έδειξε να χάνει τις ελπίδες του. «Τα προγνωστικά είναι εναντίον μας. Αυτό που ξέρω είναι πως θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα το επιχειρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Λαμπαντία.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x