Γενικά

Γυναίκα πίσω από την επιστροφή του Αντριάνο

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Αντριάνο, λίγους μήνες μετά την απόφασή του να… κρεμάσει τα παπούτσια του. Το κίνητρο φαίνεται πως του το προσφέρει μια… γυναίκα.

Είναι ένας από τους παίκτες εκείνους που, ενώ είχαν όλες τις προϋποθέσεις για να… αφήσουν εποχή, τελικά έμειναν στην ιστορία για την άστατη ζωή τους. Ο Αντριάνο μετακόμισε σε μικρή ηλικία στην Ιταλία, όπου έδειξε μέρος του ταλέντου του, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει πραγματικός… ποδοσφαιριστής. Το πάθος του για την… καλή ζωή, για τις εξόδους και τα ποτά, για τα ξενύχτια και τα γρήγορα αυτοκίνητα, του κόστισαν ακριβά. Η καριέρα του τελείωσε άδοξα, αφού ο ίδιος είχε καταλάβει, πια, πως δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ζώντας υπό αυτές τις συνθήκες.

Τέσσερεις μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Αντριάνο μοιάζει άλλος άνθρωπος. Η γνωριμία του, η οποία εξελίχθηκε σε σχέση, με μία οδοντίατρο, ίσως του αλλάξει τη ζωή. Και αυτό γιατί, μετά από τόσα χρόνια άστατης ζωής, ο πρώην παίκτης της Ίντερ, αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί.

Σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, η σχέση του με την Ρενάτα Φόντες, τον έκανε να ωριμάσει. Τέρμα τα ποτά και τα ξενύχτια, οι καθημερινές έξοδοι, οι γυναίκες και τα πάρτι. Η ζωή που προτιμά τώρα είναι ήρεμη, ήσυχη και οικογενειακή.

Με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αντριάνο αποκαλύπτει πως, μετά την αλλαγή του τρόπου ζωής του, έφτασαν στα χέρια του κάποιες προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του. Για το λόγο αυτό έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή, προκειμένου να αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση, ελπίζοντας πως σύντομα θα καταφέρει να κάνει μια καινούργια αρχή.

Ακόμα είναι νωρίς, βέβαια, για να επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Αντριάνο στην ενεργό δράση, αλλά αν τελικά αυτό συμβεί, θα πρόκειται για… θρίαμβο του έρωτα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x