Γερμανία

Ο Νόιερ πλουτίζει τη Σάλκε

Μέχρι και 5 εκατ. ευρώ επιπλέον μπορεί να εισπράξει η Σάλκε από την Μπάγερν βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει για την πώληση του Μάνουελ Νόιερ στους Βαυαρούς.

Οι φίλοι της Σάλκε δεν του συγχώρεσαν ποτέ ότι έφυγε από την ομάδα τους για την Μπάγερν. Ωστόσο ο Μάνουελ Νόιερ συνεχίζει να… προσφέρει στους «βασιλικούς μπλε». Βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων από τη μεταγραφή του το 2011, η Σάλκε μπορεί να εισπράξει επιπλέον 5 εκατ. ευρώ φέτος.

Πώς θα γίνει αυτό; Αν οι Βαυαροί κάνουν το τρεμπλ. Ήδη έχουν ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα (στο +17 από τη Ντόρτμουντ), αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου τη Βόλφσμπουργκ και βρίσκονται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League μετά το 3-1 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Οπότε οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές για να πλουτίσει η Σάλκε από έναν… παλιόφιλο.

Η μετακίνηση του Νόιερ είχε κοστίσει 22 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι η Σάλκε εισέπραξε επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ επειδή η Μπάγερν κατετάγη δεύτερη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x